söndag 15 mars 2009

Dr HOUSE-aktigt???!!! ...en kort sammanfattning

Hoppas alla har haft det bra under mitt bortavarande från bloggen......

Här har vi hunnit med massor av nya undersökningar och provtagningar vad gäller E. Han har varit inskriven på Barn3 och genomgått en lumbalpunktion samt ryggmärgsprov, detta skedde under narkos. Båda ingreppen gick superbra. Ryggmärgsprovet borrades i hans bäcken och E klagade över smärta i ryggen några dagar efteråt.

Provsvaren från skellettskintografin var bra, ovanstående prover såg OK ut. Vissa järn och leverprover är sända till Reumatologen och vi får se vad de säger. Andra prover och undersökningar är på g också. Livet fortsätter och E´s feber också. 3-årstrotsen i kombo med hans ständiga sjukdom är lite svår ibland att bemöta. Har lillkillen 40,7 i feber och vill inte äta och dricka måste han ju få saft/läsk/ glass m.m. Har han BARA 38,5...måste han ju även äta mat m.m.
Många utbrott och bråk handlar om mat och mycket kretar runt att E vill, han kan och att han själv bestämmer sig för att hur saker ska vara "mamma du måste förstå, jag är ju sjukis".
E tar även ut en hel del på sin lillebror O, som nu blivit en härdad 1½ åring.
Det är verkligen supersvårt att veta VAD som är hans sjukdom kontra vad som är normal utveckling för en treåring i trotsåldern.

Nu håller vi bara tummar och tår att vi SNART får besked och lösningar på hans tillstånd.
Det allra BÄSTA vore ju om han bara blev "frisk" nu på en gång !!!


Kramar M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar