fredag 6 februari 2009

Superfint Tomas sabo smycke...

Vill väldigt gärna vinna detta fantastiska smycke från Tomas sabo. HELT UNDERBART
Vill ni också det... kika då in i Chabby chick princess world .

Kram M

5 kommentarer:

  1. men så fint halsband. Å hur gärna skulle man inte vilja ha en sån här då!!

    Två LOs samtidigt. Det va inte illa!! Jag är grymt impad över vad du pysslar. Jag håller också på att peta på en liten gul lo i källarn till en av utmaningarna på bloggarna nu. Kanske med en stor portion tur kan jag få det klart i kväll! I wish! Nej nu måst ja se till att ja tar mig hem till den 28:e också så vi få pyssla lite!! :)
    Dags att börja lägga ihop lite papper och se till att man har nåt kort färskt...hm....det va det också....hörs hörs!! :)

    SvaraRadera
  2. jo jag följde en skiss på en av bloggtävlingarna men ja hade lappen i källarn då ja la ut så ja ha inte skriivt in det ännu sen ville jag kolla ..dubbelkolla om den kunde va me även fast ja ville ha in den till P.Maze grejset där du vet...men det var ett av korten bara som det stod aldrig fick vara visade förut så då må det ju va lungt! :)

    Igår va ja inte i mitt scraprum inte det minsta något. Det va ovanligt! Ja fick så jädra ont i magen å kände mig överkörd i stället så det va väll det då..

    SvaraRadera
  3. Hejsan! Hoppas ni har det bra efter helgens snöoväder! Jag tänkte bara säga att jag har en utmaning åt dig i min blogg! Ha det gott! //Gunilla

    SvaraRadera
  4. Hoppas ni överlevde det vilda födelsedagsfirandet. :-)
    Jag har en utmaning till dig i min blogg om du har lust.

    SvaraRadera