onsdag 29 december 2010

Har till stor del mest jobbat på slutet. Trivs helt fantastiskt bra på jobbet, nöjer mig inte med ett jobb utan har faktiskt haft förmånen att jobba på tre ställen samtidigt.
Vad det gäller pyssel har scrappen legat lite nere dock har smycke och pärlningen fått ta lite plats trots den lilla fritid som finns. Några halsband och annat har det blivit trots allt. Var med på Häxornas stora träff och fick där umgås och träffa likasinnande underbara och saknade pysslingar en stund.

Kommer fr.o.m. Jan 2010 att börja på ett nytt arbete. Det känns spännande och förhoppningsvis är det lika bra och trivsamt som på de andra jobben.

Så här avslutningsvis vill ja bara passa på att önska er mina kära vänner / pysslingar ett gott slut och ett gott nytt år.

Många kramar m

2 kommentarer:

  1. GRATTIS till jobbet!! Spännande. Vad ska du göra nu? *Nyfiken*
    Gott slut och Gott Nytt år på dig och hela familjen!
    Kram!!

    SvaraRadera
  2. Benjamin var helt fantastisk att arbeta med. Han var extremt tydlig, grundlig och tålamod när han guidade min fru och jag genom låneprocessen. Han var också mycket aktuell och arbetade hårt för att se till att allt var klart innan han stängde lånet.
    Mr Benjamin är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som hjälper oss att skaffa medel för att köpa vårt nya hem. Du kan kontakta honom om du vill få ett lån till en överkomlig låg ränta på 2% RIO E-posta honom. 247officedept@gmail.com Eller Whatsapp Chat: + 1-989-394-3740

    SvaraRadera