måndag 7 december 2009

Årets Tomtebilder...







NU är årets tomtebilder tagna och även insända till VK..inte de allra bästa men det är gjort iallafall. Barnen var inte sååå medgörliga som jag hade hoppats..särskilt inte när jag ville ha båda fina på samma kort.....hhmmm Nu tvättas kläderna igen för att kunna lussas i på Lucia. Mutorna är klart synbara efter pepparkakor, klubbor och kinderäggsklet ;-)

Kram M

fredag 4 december 2009

Julmys och bloggcandyvinst :-)

Dagen började bra. En relativt god natts sömn. Försökte använda TENS igår och kanske kanske är det lite bättre....av den. Barnen var på strålande humör och låg i våran säng en bra stund och myste för att hoppa i sina nya overaller och fara på julpyssel på dagis.
E berättade igår att dom överaskningspysslar på dagis ...en tändsticksask som vi ska få men inte får veta något om om än...*de är ju för söta* O hakar också på i helighetsträsket...-"en paketet till mamma och till pappa..från Ovve och från Ejje...."...Sedan sätter han fingrarna för munnen och hysschar

Åhhh TACK :-) Supersnabba var dom med att skicka vinsten.
Brevbäraren knackade på med ett STOOOORT paket fyllt av godsaker från vinsten på Scraptorget. JÄTTEFINA SAKER innehöll det. Ett stort tack till butikerna som skänkt till Bloggcandyn. Det var band, spets, brads, bling, pärlor, clearstamps, julstämpel, papper och mycket blommor. Superfina saker helt enkelt :-)
Kan fortfarande inte förstå att jag vann. Men kuligt var det.

Ikväll är det såå dax med Julpysselmys. M har kommit hem från S-vall och följer också med. Det blir nog en väldigt sen kväll och natt fulld av julmusik, pyssel och skratt. Håller på för fullt med packning städning och lite småplock.

Sköt om er i vinterkylan och ha´de bäst

Kramar M

torsdag 3 december 2009

Torsdag
Jaha då var det slutet på veckan önskar dock att jag hade orkat flänga fram i samma hastighet som jag försökte med förra veckan. Inga julgardiner ellr adventspynt framtaget än. Mycket strul med papper till myndigheter.
Lite pyssel har det blivit på slutet. Men det finns det bot på. :-) Redan imorgon kväll ska pysslingarna samlas och pyssla in julen, med tillhörande glögg, pepparkakor, julskum, julmust och julmusik. Tror timmen blir sen och att vi kommer att få det underbart kuligt. Att sedan en nära vän från S-vall dykt upp för att närvara gör ju inte saken sämre.

Ha det bäst i vinterkylan

Kram M