lördag 25 juli 2009

O ´s dop...nu ett helt år sedan...


" Storebror får den viktiga uppgiften att hälla vatten i dopskålen."
"I fadern sonens och den heliga andens..... "
"Mor och son i samtal"
"Gudmor"
"Gudmor/ moster och morfar Roger"

"Stolt storebror på morfars cykel, som E kallar moped :-)"
"Barnens underbara gammelmormor"

Min lillasyster med man. Hon är gudmor till E.
"Barnens favorit igen och även min allra bästa vän."

Nu är det ett helt år sedan O döptes...något som blev ihågkommet av hans gudförälrar/faddrar. Tack för det !!
Vi som föräldrar glömde helt bort det...hmm....så vi får helt enkelt skämmas och leta fram hans dopljus och tända det i efterskott.
Kramar M

fredag 24 juli 2009

Semster, resor, sjukdom och tråkigheter.

Vi har JOBBAT i många långa dagar. Dagis har som bekant semesterstängt så farmor, lillasyster mfl har fått passa barnen. En tacksam tanke sändes till dem som ställer upp :-).

Min kära mormor/ barnens gammelmormor 86 år har insjuknat och fått flera strokes, så oron för henne samt besök och telefonsamtal har varit många. Hon har dock peppar, peppar blivit något bättre. Språket är fortfarande i det stora hela rätt obegripligt samt att ena armen är ur funktion. Hon ligger ner för det mesta (stokecenter) och mår rätt illa. Vi håller dock tummar och tår för att en förbättring snart ska komma.

Vi har hunnit med en semestertripp ner till min far med familj i Gnosjö, samt lite strandhugg under vägen ner och upp. Gröna lund, High chaparall, Borås djurpark m.m.
Vi besökte även min farmor 84 år. Till min stora glädje kände hon igen oss trots att hennes senilitet NU är stor och att hon i flera fall inte känt igen sin egen son när han besökt henne. Glädjen kändes för min del dubbelbottnad. En sida av mig var fylld av tacksamhet att vi just fick träffa henne på en dag när minnet fanns på plats och en del av mig sörjde STORT då vi tog farväl och hon hoppades att vi mycket SNART skulle återses.
Farmor väger idag 42 kg och är inte direkt pigg...men tiden får utvisa hur framtiden blir. Rödgråten åkte jag därifrån och passade då på att träffa min faster med familj.
Tiden gick fort och jag tycker ändå vi hann med mååånga mil i bil och ändå se och göra en hel del under den korta tid vi var borta.

En SUPERTRÅKIG nyhet mötte oss dock när vi kom hem. Vi fick på tisdagen via telefon veta att en vän till oss har avlidit dagen innan.
Han blev endast 36 år gammal. Han har förutom en underbar sambo även två små barn. En liten tjej på 6 år och en liten kille på 3år.
JAG KAN INTE FATTA HUR LIVET KAN VARA SÅÅÅ ORÄTTVIST.

Sitter och försöker knåpa ihop ett "beklar sorgen kort". Det är helt, helt ofattbart att han inte längre finns i livet. :(. Åhh vad vi sörjer med hans familj. De varmast kramar skickas!!!


Ska bättra mig och lägga upp lite skapade alster framöver. Vet med mig att jag lovat det förut också.....

Kramar M